Extraescolars 2015-2016

Aquest any tenim moltes novetats!!! Avui s’ha enviat el comunicat sobre les Activitats Extraescolars de cara al curs vinent: 128 – AMPA – INSCRIPCIO ACTIVITATS EXTRAESCOLARS 2015_2016 (Mayo). Com sempre, i gràcies a la gran feina que fa la nostra Comissió d’Extraescolars formada per la Rosa i en Carles, us proposem una oferta extensa, innovadora i de qualitat, com innovadora també serà la manera de realitzar les inscripcions!

extraescolars

Inscripcions on-line

Per les inscripcions haureu d’omplir el formulari que trobareu al clicar des de qualsevol dispositiu (amb accés a Internet) a l’adreça que s’adjunta a continuació:

https://extraescolars.typeform.com/to/lxiN2P

És molt important marcar el curs que es realitzarà per saber el dia que li correspon l’activitat.

Si encara així, hi ha algú que tingui qualsevol problema o no disposi de cap dispositiu per poder-ho fer. Poseu-vos en contacte amb la comissió d’extraescolar i us ajudarem extraescolars.torrellebre@gmail.com

Recordeu que les inscripcions no son efectives fins que rebreu la confirmació per correu electrònic per part de la Comissió d’Extraescolars o de les empreses que imparteixen cada activitat formalitzant definitivament el grup.

Novetats

Les novetats que s’afegeixen a l’oferta del curs passat són: Alemany, nou (tercer) grup de Dansa clàssica, Piscina, Robòtica i Programació i Techno-Motricitat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑