Festa de Final de Curs

festa-fi-de-curs-poster.jpg.jpeg

S’apropa el sopar de final de curs!

Aquest any, tindrà lloc el divendres 19 de juny. Començarem a les 20.30h. El sopar dels nens es servirà a les 21h, i el dels adults a les 21.30h. Després, tindrem música i ball fins la 1 de la matinada amb Malaka Tones que ofereix un repertori per a totes les edats i gustos, des del clàssic cha-cha-chà al funky, passant pel rock, la Salsa i la Rumba!

A continuació, us passem un seguit d’informacions importants:

  • Els tiquets pel sopar els podeu comprar a la consergeria (Manel) a partir d’avui mateix, fins el dimarts 16 de juny. Si els voleu comprar a primera hora del matí, heu de fer-ho a partir de les 8.40h (no abans!).
  • El menú d’adults inclou: amanida de pasta amb mescla de tomàquets deshidratats i macerat amb oli, trossets de fruita i fruits secs, coques de recapte variades (verdures, bacon, formatge…), pastís casolà, aigua i vi. El menú de nens: macarrons a la bolonyesa, coca de pernil i formatge i pastís casolà. El preu dels tiquets és de 10€ per adult i 6€ per infant.
  • Les persones amb intoleràncies o al·lèrgies alimentàries ho podeu comunicar a través de ampatorrellebre@gmail.com per poder adaptar el menú.
  • Hi haurà una paradeta de venda de begudes i cafès dels alumnes del curs de 5è.

Us recordem que a la festa no s’hi poden portar petards i que està prohibit fumar en el recinte de l’escola. Per garantir l’èxit de la festa és important respectar les instal·lacions de l’escola i no accedir els espais no destinats a la festa. Tots els menors han d’anar sempre acompanyats d’un adult.

ATENCIÓ: Necessitarem voluntaris per muntar taules i cadires (a partir de les 19.30h) i per desmuntar i netejar un cop la festa acabi. Agrairem la vostra col·laboració!

Us hi esperem!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑