Programa de reutilització de llibres 2015-2016

Com sabeu, de 3r a 6è la nostra escola compta amb el Programa de Reutilització de Llibres i les famílies amb alumnes en aquests cursos només cal que pagueu la quota corresponent i trobareu els llibres a l’escola al setembre.

book-67049_1280

Per participar en el programa cal que feu un ingrés al compte de l’AMPA per l’import de la quota com a màxim el proper divendres 4 de juliol. Quan feu el pagament recordeu d’indicar clarament el nom de l’alumne i el curs que farà.

  • IMPORT QUOTA: 50 € socis AMPA / 100 € no socis AMPA
  • NÚMERO COMPTE: BANC SABADELL ES91 0081 0014 0100 0168 8075

Si feu l’ingrés per caixer automàtic amb qualsevol targeta bancària (sense comissió), heu de posar el codi 2007 y desprès seleccionar la opció correcte:

  • Llibres soci AMPA: 50€
  • Llibres no soci AMPA: 100€

És molt important que feu el pagament dins del termini, si no, entendrem que no participeu en el programa. Així mateix, si decidiu no participar-hi voluntàriament ens ho hauríeu d’indicar per correu electrònic o amb una nota a la bústia de l’AMPA, amb el nom i curs de l’alumne.

Recordeu que els diccionaris i atles entren dins el programa de reutilització Si teniu dubtes us podeu posar en contacte amb nosaltres a l’adreça materials.torrellebre@gmail.com.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑