Bon inici de curs 2015-2016

Tornada al cole
Tornada al cole

Avui volem desitjar a totes les famílies de l’escola un bon curs escolar i donar la benvinguda especialment a les famílies que comencen la seva “aventura” a P3.

Com cada any, a l’AMPA també reprenguem les activitats amb empenta i il·lusió. Tenim moltes ganes de compartir amb tots vosaltres les activitats que desenvolupem durant el curs i fer coses noves per millorar la nostra escola tots plegats.

Us recordem que els pares i mares que vulguin col·laborar més activament a les activitats que organitza l’AMPA esteu convidats a participar de las reunions que fem cada segon dilluns de mes a les 18.45 hs a la sala de l’AMPA (al costat del menjador). Tothom hi és benvingut i pot col·laborar-hi en la mesura de les seves possibilitats.

Bon curs 2015-2016 a tothom!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑