Recordatori extraescolars 2015-2016

Com ja sabeu, aquest any tenim moltes novetats en les activitats i també en la forma de fer les inscripcions. Teniu fins al 25 de setembre per fer les inscripcions, tot i que us recordem que algunes activitats ja es comencen a omplir i per això us demanem que us doneu pressa. A partir d’aquell dia anirem tancat els grups tot i que si queden places sempre us podeu apuntar més tard.

Us tornem a deixar ara el full amb algun petit canvi a escacs i patinatge/hoquei, respecte al que us vam informar al juny: INSCRIPCIO ACTIVITATS EXTRAESCOLARS 2014_2015 (15 setmebre 2015)

Calendari extraescolars 2015-2015

Inscripcions on-line

Per les inscripcions haureu d’omplir el formulari que trobareu al clicar des de qualsevol dispositiu (amb accés a Internet) a l’adreça que s’adjunta a continuació:

Formulari inscripcions on-line

Es molt important marcar el curs que es realitzarà per saber el dia que li correspon l’activitat.

Si encara així,  hi ha algú que tingui qualsevol problema o no disposi de cap dispositiu per poder-ho fer. Poseu-vos en contacte amb la comissió d’extraescolar i us ajudarem extraescolars.torrellebre@gmail.com

Recordeu que les inscripcions no són efectives fins que rebreu la confirmació per email per part  de la Comissió d’Extraescolars o de les empreses que imparteixen cada activitat  formalitzant definitivament el grup, i que durant tot el mes us anirem confirmant a tots al mail que ens doneu, o ens posarem en contacte amb vosaltres si hi ha algun canvi.

Novetats

Les novetats que s’afegeixen a l’oferta del curs passat són: Alemany, nou (tercer) grup de Dansa clàssica, Piscina, Robòtica i Programació i Techno-Motricitat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑