Estem en contacte!

image

Ara que ha començat el curs i hi han famílies noves a l’escola, aprofitem per recordar-vos les nostres vies de comunicació.

Recordeu també que l’AMPA no té un telèfon fix donat que els pares i mares que som darrera les activitats que organitzem, ho fem de manera voluntària, en el temps que disposa cadascú en funció de la seva vida personal i amb molta il·lusió! A més, som un grup reduït de persones que ens distribuïm les tasques de la millor manera possible, encara que ens agradaria ser molts mes! J

Dit això, les nostres adreces de contacte són:

  • General: ampatorrellebre@gmail.com
  • Activitats extraescolars: extraescolars.torrellebre@gmail.com
  • Material escolar i banc de llibres: materials.torrellebre@gmail.com
  • El bloc de l’AMPA: www.ampatorrellebre.com

Des del curs passat, aprofitant que totes les classes tenen grups de Whatsapp, també hi ha un pare o mare de cada classe que s’encarrega de reenviar missatges de l’AMPA al grup de la seva classe quan trobem necessari reforçar alguna comunicació.

Llavors, si voleu sol·licitar més informació, aclarir un dubte o fer un suggeriment, poseu-vos en contacte amb l’AMPA mitjançant qualsevol de les nostres adreces de correu electrònic o visiteu el nostre bloc on trobareu tot el que us anem comunicant durant el curs.

Per participar de les reunions que fem regularment per tirar endavant les activitats de l’AMPA, podeu venir (no cal demanar permís o invitació!) el segon dilluns de cada mes a les 18.45 hores a la sala que tenim al costat del menjador.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑