Darreres places extraescolars i proves sense compromís

Aquest any havíem dissenyat un programa d’activitats encara més complert que en anys anteriors, i ens complau dir-vos que han tirat endavant totes les activitats. Esperem que els vostres fills i filles en gaudeixin molt!

Un cop ja iniciades les activitats, us informem que només queden places lliures a iniciació esportiva, futbol, iniciació al patinatge/hoquei i escacs. La resta ja estan complertes i amb grups ja tancats.

Si encara us voleu apuntar, ho podeu fer a través del formulari que trobareu al clicar des de qualsevol dispositiu (amb accés a internet) a  l’adreça que s’adjunta a continuació: https://extraescolars.typeform.com/to/lxiN2P

Però, si encara teniu dubtes, us oferim que els vostres fills ho provin sense cap cost ni compromís la setmana del 19 al 23 d’octubre, per a  que així pugueu decidir. Si voleu fer la prova, ens heu d’enviar un mail a extraescolars.torrellebre@gmail.com amb el tema: Prova activitats i indicant-nos el nom i cognoms del nen/nena, el curs que fa, l’activitat que vol provar i el dia o dies escollits, i les dades de contacte del pare o mare: nom, telèfon i mail.

Envieu-nos aquest mail fins al divendres 16 i us contestarem confirmant que podeu fer la prova. És molt important que no es quedi cap nen a fer la prova si no teniu prèviament la nostra confirmació. Si finalment decidiu apuntar els vostres fills, podran incorporar-se al grup ja des de la setmana següent. Només ens haureu d’enviar un mail dient-ho i us direm les passes a seguir.

I, com sempre, si teniu cap dubte o comentari, poseu-vos en contacte amb la comissió d’extraescolar i us ajudarem.

A continuació teniu el programa definitiu de les activitats que encara tenen places disponibles

Darreres places extraescolars 2015-2016

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑