Batucada de Carnestoltes!

Aquest curs i per tercer any consecutiu, la rua de carnestoltes celebrada a l’escola va comptar amb l’acompanyament rítmic de la Batucada de sisè. Durant un parell de sessions, els més grans de l’escola van poder treballar amb en Serginho Moreira (bateria professional i pare de la Nara i Elis, P5) i en Daniel Turró (professor de guitarra i llenguatge musical i pare d’en Lluc, la Clàudia i en Guim, 2n, P5, P3). En aquestes sessions, els alumnes de sisè van aprendre els ritmes bàsics de la batucada i a caminar sense perdre la pulsació.

El dia de Carnestoltes, se’ls va afegir l’Alberto Jaén (pianista i pare de l’Alejandro, P3), i, gràcies als instruments cedits per l’escola de música de Castellbisbal i d’altres particulars, tots vam poder gaudir de la mateixa alegria que es viu pels carrers de Rio de Janeiro durant les festes de Carnaval. Moltes gràcies a aquests pares de  l’AMPA per organitzar activitats musicals amb les famílies!

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑