Torna l’orquestorre!

Orquestorre

Des de l’AMPA, com ja venim fent fa un temps, estem mirant d’organitzar activitats musicals que fomentin la participació i col.laboració dels alumnes, pares i mares en les celebracions que organitza l’AMPA i l’escola al llarg del curs: Cantada de Nadales, Batucada de Carnestoltes…

És per això que se’ns ha acudit organitzar una orquestra i cor d’alumnes i pares/mares per fer una petita intervenció musical per la festa de la primavera, el proper 24 d’abril al matí.

A l’orquestra hi poden participar alumnes a partir de tercer de primària que estiguin estudiant qualsevol instrument i pares/mares que tinguin nocions de música i que toquin algun instrument.

Al cor hi podrà participar tothom qui tingui ganes de cantar.

Les dues peces que interpretarà l’orquestra i cantarà el cor són Flor de Primavera de la Troba Kung-Fú i Wimoweh (the lion sleeps tonight).

Si hi voleu participar, només cal que ho feu saber a l’Elena de música o bé enviant un correu al responsable de l’activitat (danielturro (@) gmail.com), fent-hi constar si voleu cantar o tocar, i quin és el vostre instrument. El responsable de l’orquestra us farà arribar les partitures, adaptades al nivell de cadascú, per tal que pugueu practicar a casa.

Els assaigs seran les dates següents:

Pels alumnes de l’escola: dijous 14, dimecres 20 i dijous 21 d’abril, de 12h a 13h, a la pròpia escola, cal que portin instrument.

Pels pares/mares instrumentistes i cantaires: divendres 8, 15 i 22 d’abril de 15’10 a 15’50.

L’assaig general serà el mateix diumenge 24 a les 10’30h.

Cal que tothom es porti el propi instrument i faristol (excepte els pianistes).

Us hi esperem!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑