Canvis a Extraescolars

Ara fa 8 anys, la única activitat extraescolar que es feia a la Torre de la Llebre era piscina.

Llavors, des de l’AMPA ens vam proposar tornar a tenir un programa més complert d’activitats per a que els nostres fills i filles seguissin gaudint, fent esport i aprenent després de l’horari escolar. Durant aquests anys hem anat ampliant les activitats i hem aconseguit un ampli programa d’activitats on ara tots els nens, independentment del seu curs, poden escollir gairebé cada dia entre diverses activitats. A més, gràcies a aquestes, els alumnes de l’escola estan jugant en equips federats de hoquei, s’han fet exhibicions de dansa, s’ha participat en campionats d’escacs… i el més important: pensem que els nens s’ho passen força bé!

Tanmateix, desprès de tants anys, a l’equip que ho portem ens toca un descans i passar el relleu amb gent que vulgui mantenir el projecte i millorar-lo. Per això, necessitem almenys dues persones que assumeixin aquest relleu ja des d’ara per poder fer el traspàs de feina durant l’any, i que puguin encarar ells el nou curs amb l’experiència necessària.

I, com és la feina? Doncs es tracta sobretot de coordinar entre famílies, entitats organitzadores de les activitats, escola i AMPA. A principi i a final de curs hi ha més feina, però desprès, durant el curs la feina no és massa feixuga. En principi ja està tot organitzat, però si veniu amb ganes, les possibilitats de millora són moltes. Això només depèn de vosaltres! El que és important, es que us apunteu ara per poder saber com va tot de cara al proper curs, tot i que sempre estarem a prop per ajudar-vos.

Un aclariment important: Tot i que en moments molt puntuals cal ser-hi present a l’horari de l’activitat (especialment a l’inici de curs), en general és una feina que es pot fer sense assistència presencial i a l’hora que us vagi millor.

Si esteu interessats, només heu d’enviar un mail a extraescolars.torrellebre@gmail.com dient el vostre nom, curs dels vostres fills i filles, mail i telèfon. Ens posarem en contacte amb vosaltres per organitzar una reunió i explicar-vos millor tots els detalls. Si voleu que els vostres fills segueixin gaudint d’extraescolars, us necessitem, ells us necessiten!

10-150ppp

També aprofitem per demanar més col•laboració dels pares i mares en general a l’AMPA, ja que a més de les extraescolars, s’organitzen moltes altres coses i necessitem sempre un cop de mà, o les haurem de deixar de fer. Encara que sigui per fer coses puntuals. Penseu que no és una feina, el que ens mou són les ganes de millorar l’escola dels nostres fills i filles. Tot es fa en la mesura que es pot però quant més siguem, més coses podrem fer i amb més facilitats. Recordeu, no ho fem per nosaltres, ho fem pels nostres fills!

Fem AMPA entre tots!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑