Preinscripció activitats extraescolars 2017-2018

Com ja vàreu fer l´any passat, aquest any les inscripcions es faran de la mateixa manera, haureu d’omplir el formulari que trobareu al clicar des de qualsevol dispositiu (amb accés a internet) a  l’adreça que s’adjunta a continuació: 

https://extraescolars.typeform.com/to/lxiN2P

És molt important marcar el curs que es realitzarà per saber el dia que li correspon l’activitat.

Si encara així,  hi ha algú que tingui qualsevol problema o no disposi de cap dispositiu per poder-ho fer. Poseu-vos en contacte amb la comissió d’extraescolar i us ajudarem extraescolars.torrellebre@gmail.com

Recordeu que les inscripcions no son efectives fins que rebreu la confirmació per email per part  de la Comissió d’Extraescolars o de les empreses que imparteixen cada activitat formalitzant definitivament el grup.

A continuació us expliquem les principals novetats, informació i característiques de cada una de les activitats proposades.

Activitats

Anglès

Es continua amb Kids & Us i Espai Idiomes impartint les classes a la nostre escola, en el cas de Kids&us aquest és l´únic any que es farà Ben&Brenda al nostre centre, a partir de l’any vinent les classes de Kids&us que es faran a l’escola serà de Emma a Pam & Paul.

El nivell de cada nen es fonamental en l’activitat d’anglès, per aquesta raó excepte P3, qualsevol incorporació els altres cursos s’ha de valorar el nivell més indicat a cada nen i en principi, a no ser que el professor ho consideri oportú, s’obren dos grups nous per dimarts per noves incorporacions.

El preu del material del Kids and us serà de 67€ i es passarà junt amb la primera mensualitat. 

Recordeu que la incorporació al mètode Kids&us és limitat en edat, l’ultim any per accedir al mètode és 2on. (Grup nou Oliver).                   

En el cas d’Espai Idiomes, la quota es calcula preu/hora per les setmanes que té el mes, dividit entre el número de nens de la mateixa classe.

Es poden formar nous grups d’anglès si hi ha el suficient número de inscrits (mínim de 4 i màxim de 8 alumnes per grup). Poseu-vos en contacte amb la comissió d’extraescolars.

Alemany i Anglès (Espai Idiomes)

Seguim oferint les classes d’Alemany i anglès que ens ofereix Espai Idiomes. El professor d’alemany serà l’Enric i obrim un nou grup d’aquest idioma per als principiants. El preu anual del material és de 10€ per Alemany i 65€ per a Anglès.

La quota d’Espai (tant en l’activitat d’anglès com Alemany) es veurà incrementada per 1€ cada domiciliació del rebut trimestral. La quota es calcula preu/hora per les setmanes que té el mes, dividit entre el número de nens de la mateixa classe.

Els alumnes que estiguin inscrits fent un altre idioma en Espai, se’ls aplicarà un descompte del 10%

Cant Coral (Escola de música)

Aquest any seguim amb l’activitat, però com ja veniu fent aquest última anys, serà la pròpia Escola de Música de Rubí qui us informarà de tot i qui gestionarà directament les inscripcions. En principi, i segons els inscrits, la idea és mantenir el grup actual i fer-ne un de nou per els més petits. En breu rebreu la informació.

Dansa (Estudi de Dansa Arabesc)

Es continua amb el tres grup, després de l’èxit del nou grup de l’any passat. Recordeu que la formalització del grup es fa amb referència l’edat maduresa i habilitats tècniques, proporcionant màxima qualitat a l’activitat. En principi hi ha un grup de 8 a 9 anys els dimarts, de 9 a 11 anys els dijous i de 4 a 6 els Divendres.. No obstant la mestra prioritza, maduresa i habilitats tècniques dels alumnes nous, per realitzar qualsevol canvi de grup durant els primers dies de classe. En l’activitat de dansa, especialment el grup del més petits es necessari pares que ajudin a canviar de roba i fer monyo per l’activitat.

Escacs (Associació d’Escacs Rubinenca)

Al ser un Club Federat, els nostres fills podran gaudir de moltes més possibilitats si els agraden els escacs, com ara torneigs, exhibicions, etc… i podran anar jugant molts anys.

Futbol (Diverjoc)

Treball en equip, tecnificació, treball físic…tot junt en una activitat molt atractiva per a nens i nenes. Possibilitat d’inscriure’s a 1 o 2 dies a la setmana.

Iniciació al Patinatge i Hoquei (Cent Patins)

Una bona oportunitat per a aprendre un esport tan complet com el patinatge en línia, on hi intervenen tantes destreses (equilibri, domini del cos, domini de l’espai…). Possibilitat de practicar el hoquei en línia per als alumnes de 3r a 6è.  Possibilitat d’inscriure’s a 1 o 2 dies a la setmana.

Iniciació Esportiva (Diverjoc)

La millor forma d’iniciar-se en l’esport, millorar la coordinació, i començar a agafar hàbits i habilitats per a la practica de qualsevol esport. Possibilitat d’inscriure’s a 1 o 2 dies a la setmana.

Piscina (DUET)

Un any més repetim amb el centre DUET,  sabem que hi ha molts nens/es que fan natació per el seu compte. Us proposem unificar les inscripcions mitjançant l’AMPA per aconseguir un millor preu. Disposem  d´un grup d´infantil (P3-P4-P5) amb 8 places. I un de primària (1r a 6è) amb 10 places. Es molt important tant el número d’inscripcions com el nivell del nens inscrits perquè els grups siguin el més homogenis possibles. El trasllat per anar al Centre Duet va a compte de cada família. Deixem oberta la possibilitats de places altres dies en funció de les places disponibles d’altres escoles.

LEGO education ROBOTIX

És una activitat extraescolar innovadora i divertida que desenvolupa les habilitats i competències del segle XXI i promou l´interès per la ciència i la tecnologia. Aquest any continuem amb el grup de grans de l´any passat (Robotix II) i obrim grup nou a veure si aquest any aconseguim crear grup nou!! Grup de 8 a 12 alumnes. El preu de la matricula serà de 20€ i es passarà junt amb la primera mensualitat

 • ROBOTIX I  (1er a 4rt ) Actuant com a joves científics i enginyers investiguen el funcionament de màquines i mecanismes com engranatges, palanques, rodes i eixos i s’introduiran a la robòtica de forma divertida.
 • ROBOTIX II (5e a 6e ) Aprenentatge de màquines i mecanismes complexos i motoritzats. Dissenyar, construir i programa pel seu propi robot amb LEGO Education Mindstorm. Aprendran a controlar el moviment del robot a través dels diferents motors i sensors mitjançant la resolució de reptes.

Activitats Dinàmic Crescendo

La quota mensual d’aquestes activitats és de 230 euros/grup, a dividir entre els alumnes matriculats. Màxim 20 alumnes per grup.

 • HIP-HOP Dinàmic Crescendo (3r a 6è) NOU! Activitat física a ritme de la música. Aprenem coreografies mentre ens posem en forma i millorem la coordinació i els moviments sincronitzats. 
 • TEATRE Dinàmic Crescendo (3r a 6è) NOU! Des de petit/a t’han dit que t’hi podies dedicar? Tens ganes de passar-ho bé preparant una obra de teatre i a més millorant aspectes com la dicció, la pronuncia, l’expressió corporal i la comunicació? És la teva activitat, no en dubtis! 
 • ARTS PLÀSTIQUES Dinàmic Crescendo (3r a 6è) NOU! Si vols treure l’artista que duus a dins i necessites un espai per fer volar la imaginació, aquest és la teva activitat. 

Iniciació al bàsquet NOU!

Aquest any obrim una nova extraescolar esportiva. Una bona oportunitat per a aprendre un esport tan complet com el bàsquet. Possibilitat iniciar-se al bàsquet per als alumnes de 1er a 6è.  Possibilitat d’inscriure’s a 1 o 2 dies a la setmana.

Informació General

 • En principi les activitats començaran el dia 2 d’octubre, es necessari tenir les inscripcions el més aviat possible per poder formalitzar els grups.
 • Els nens/es que hagin realitzar l’activitat l’any anterior tenen prioritat a les noves inscripcions.
 • Encara que s’hagin realitzat les inscripcions, aquestes no seran efectives fins que no rebreu un email nostre o de les empreses que imparteixen cada activitat cada activitat per a confirmar la formalització definitiva del grup.
 • Una vegada formalitzat el grup, els organitzadors de cada activitat es posarà en contacte amb les famílies demanant les dades bancaries o verificant-les.
 • Us donarem informació més concreta quan es formalitzin cadascú del grups de les diferents activitats.
 • Inicialment, les activitats estan pensades per fer-les al acabar les classes, de 16:00 a 17:00 o 17:30 (al full d’oferta d’activitats Extraescolars, teniu l’horari exacta de cadascuna). És molt important que sigueu puntuals en la recollida dels nens ja que l’escola tancarà a aquesta hora.
 • Alguna activitat podria veure modificat el preu o el dia a cursar en funció dels inscrits.
 • Cap nen/a podrà començar una activitat sense el vist-i-plau de la Comissió d’Extraescolars (AMPA).
 • Recordem que les activitats extraescolars son exclusives per els alumnes matriculats, no es poden utilitzar com a cangur esporàdic.
 • Per els no Socis de l’AMPA, els cost de les activitats es veurà incrementat en 2€/mes per activitat.
 • Finalment, us demanem la vostra implicació i col·laboració per a evitar comportaments no desitjats per part del nens, que ens perjudiquen a tots.

Si teniu algun dubte, podeu enviar un email a extraescolars.torrellebre@gmail.com  i us l’intentarem resoldre.

QuadreActivitats2017-2018.JPG
Feu clic per ampliar el quadre

One thought on “Preinscripció activitats extraescolars 2017-2018

Add yours

 1. ________________________________ De: AMPA Torre de la Llebre Enviado: viernes, 16 de junio de 2017 06:18:22 a.m. Para: zoe9jimenez@hotmail.com Asunto: [New post] Preinscripció activitats extraescolars 2017-2018

  Bloc AMPA posted: “Com ja vàreu fer l´any passat, aquest any les inscripcions es faran de la mateixa manera, haureu d’omplir el formulari que trobareu al clicar des de qualsevol dispositiu (amb accés a internet) a l’adreça que s’adjunta a continuació: https://extraescolar

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑