Llibres i materials 2017-2018

Us informem  del sistema de compra de llibres de text i material escolar que necessitareu per aquest proper curs.

La pàgina web és la mateixa que vau fer servir l’any passat. Per a les noves famílies de P3 ja veureu que és molt fàcil de utilitzar.

Podreu fer una comanda única si els vostres fills són de diferents cursos. En cas que els vostres fills vagin a la mateixa classe, haureu de fer comandes separades donat que la web no permet posar més d’una unitat per producte. Només heu de clicar a l’enllaç i podreu fer la comanda del material que necessiteu.

Aquesta web estarà oberta del 7 al al 23 de juliol:

Formulari comandes AMPA

Recordeu que heu de marcar si sou o no socis. El preu per als socis de l’AMPA és un 16% més econòmic.

IMPORTANT PER A LES NOVES FAMILIES DE P3

Totes les famílies que us feu sòcies de l’AMPA (deixeu la inscripció a la bústia de l’AMPA que hi ha a l’escola o enviau-la al nostre e-mail) quan feu la comanda cal que marqueu que sou socis i gaudireu automàticament del descompte de socis.

Al finalitzar la comanda rebreu una confirmació per e-mail amb l’import de la comanda feta, així com el número de compte on haureu de fer el pagament per transferència.

En el moment de finalitzar la comanda ja es pot fer el pagament amb termini màxim el 28 d’agost. No es lliurarà cap material si el pagament no es fa efectiu.

Cal recordar que els alumnes de 3r a 6è que participin en el Programa de Reciclatge de Llibres, no haureu d’encarregar cap llibre, donat que és l’AMPA qui s’encarrega de fer la comanda i de fer arribar a cada alumne els llibres, diccionaris, atles i quaderns que demana l’escola.

Les comandes de llibres i/o material de P3 a 2n els podeu recollir els dies 4 i 12 de setembre de 18.30h a 20.30h a la sala de l’AMPA, al costat del menjador.

Si hi ha alguna família que necessiti ajut per fer la comanda, l’AMPA us podem ajudar. Només cal que deixeu una nota a la bústia de l’AMPA amb el vostre nom i el telèfon i us trucarem.

Quedem a la vostra disposició per a resoldre dubtes i incidències relatives al material i llibres adreçant-vos a: materials.torrellebre@gmail.com

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑