Millora acústica a l’aula de plàstica

Després dels bons resultats obtinguts al menjador amb la instal·lació d’uns panells fonoabsorbents el curs passat, enguany s’ha aprovat en l’última assemblea econòmica -i com a petició expressa de l’escola- portar a terme la mateixa acció de millora aquesta vegada a l’aula de plàstica, la qual tenia el mateix problema de reverberació del so que el menjador degut a les característiques de construcció de l’edifici on tots dos espais es troben ubicats.

Les feines del condicionament acústic, realitzades aquest darrer dilluns dia 11 de febrer, les ha dut a terme la mateixa empresa que va col·locar els panells al menjador.

Ara, un cop feta la instal·lació, us convidem a totes i a tots a que passeu per l’aula de plàstica per veure els resultats in situ. Mentrestant, compartim amb vosaltres un parell de fotografies, de l’abans i de l’ara.

Totes i tots som AMPA!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑