Panses, figues & rock’n’roll

A part de participar i coŀlaborar en les activitats escolars que es duen a terme al llarg del curs, els pares i mares també sabem trobar moments per passar-ho bé plegats. Des de fa un bon grapat d’anys, quan s’acosta Nadal, ens trobem per preparar un concert de nadales per als nens i nenes de P3 fins a tercer. Vam començar sent una dotzena cantant al pati acompanyats per una guitarra i ara ja rondem els cinquanta cantants acompanyats per una banda completa, amb focus, micros i coreografia inclosa. La música, el bon humor i, sobretot, la reacció dels nens i nenes en veure’ns cantar les cançons que hem preparat amb cura i iŀlusió, fa de la cantada de nadales un dels moments més esperats del curs.
Fem AMPA entre tots!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑