Som una AMPA petita a un cole petit, i ens encanta. Considerem que per a ser una AMPA de tots i totes és necessari establir mecanismes que ens permetin donar veu a totes les persones que d’alguna manera formen part de la nostra escola, i intentar implicar en aquest projecte tota la força que puguem perquè tothom suma.

Tothom té alguna cosa a dir i, per tant, a aportar. A l’AMPA considerem clau escoltar a les famílies, les seves inquietuds, idees, propostes de millora, etc. per això habilitem aquest canal de comunicació, de forma que ens pugueu fer arribar les vostres inquietuds.

De vegades la timidesa, la falta de temps o les responsabilitats laborals o familiars poden fer que no puguem manifestar la nostra opinió, o que els canals que tenim no siguin els més adequats per a les nostres necessitats.

Volem que aquesta eina sigui una eina útil, mitjançant un qüestionari breu i precís, però sobretot que ens permeti arribar allà on el temps i la quotidianitat no ens deixa.

JUNTS fem AMPA

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑