Millores a l’escola

Volem compartir amb vosaltres les accions de millora que s’han dut a terme a l’escola en els darrers mesos.

A arrel d’una reunió mantinguda entre la Direcció del centre i la junta directiva de l’AMPA, el darrer 8 d’octubre, vam tenir coneixement de tota una sèrie de desperfectes, ja notificats en el seu dia a l’Ajuntament, i que encara no havien estat reparats. Per aquest motiu, es va decidir sol·licitar una reunió amb diversos responsables del consistori: el regidor d’Educació i Salut Pública, el regidor d’Obra Pública, la regidora de l’Àrea de Serveis a les Persones, el Director de l’Àrea de Serveis a les Persones, el Director de Serveis Territorials i la Cap del Servei d’Educació. En aquella trobada, tant la junta directiva de l’escola com la junta de l’AMPA vam posar sobre la taula les diverses i nombroses mancances que tenia el centre i vam defensar, i exigir, que s’esmenessin d’immediat. Aquella reunió va tenir lloc el passat 17 d’octubre.

Els responsables de l’Ajuntament es van comprometre a fer una visita a l’escola (a la qual també va assistir l’alcaldessa) per poder veure in situ els desperfectes i les necessitats del centre. A partir de llavors, una brigada municipal ha estat treballant a la nostra escola diàriament fent diverses tasques de manteniment: neteja de la pinassa de la teulada del gimnàs, reparació de diverses goteres del gimnàs i del menjador, reparació de l’esglaó trencat de l’escala de P4 que dona al pati, instal·lació d’una tanca RIVISA al perímetre de l’escola (promesa de “L’alcaldia als barris” de l’any 2016), retirada de la soca d’un arbre que va caure pel temporal, motorització i manteniment de pintura de la porta corredissa de l’entrada, reparació del telèfon d’auxili de l’ascensor, construcció d’un petit mur al costat de l’edifici del menjador per evitar l’entrada d’aigua i fang, retirada d’uns ferros mig enterrats al terra del bosquet, etc.

Actualment, però, encara queden per fer altres treballs de manteniment com la instal·lació d’un nou calefactor al gimnàs (prevista pel març), la retirada d’un cable tensor que està lligat a l’enllumenat públic o feines de pintura i reparació a les diverses estances de l’escola (aules, passadissos, lavabos, etc).

Des de l’AMPA, i conjuntament amb la Direcció del centre, continuarem treballant perquè la nostra escola sigui un lloc digne tant pels infants com pels mestres i altre personal que allà hi treballa. Tenim previst sol·licitar properament una segona reunió amb responsables de l’Ajuntament per demanar i exigir que acabin, l’abans possible, les tasques de manteniment que van prometre realitzar. Us mantindrem informats al respecte.

Totes i tots som AMPA! Tu ets AMPA!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑