Passatgers al tren!!

Aquests últims dies estem molt enfeinats! Com ja sabeu, els dijous i dissabtes de febrer, ens estem trobant a l’escola per anar enllestint els preparatius de la rua de Carnestoltes. Hi estem dedicant moltes hores i esforços però està valent molt la pena! Aquesta està resultant ser una activitat molt divertida i, alhora, molt enriquidora per a tots aquells que hi estem participant: mestres, mares i pares, infants de totes les edats i, fins i tot, àvies i avis!

Compartim amb vosaltres un petit àlbum on podreu veure l’evolució de la construcció del tren, així com la dels vagons i altres elements que ens acompanyaran durant la rua de Rubí, el dissabte 2 de març.

Esperem que us agradi i que us animeu a participar-hi si encara no ho esteu fent!

I, recordeu, ens trobem a l’aula de plàstica el proper dijous a la tarda, el dissabte dia 23 (tot el dia, vine amb la carmanyola a dinar a l’escola!), el dijous 28 (tarda) i el dissabte 2 de març (el gran dia!) per acabar els últims preparatius i muntar el tren!

Salta, salta, salta que la festa ha començat! Canta, canta, canta Carnestoltes ja ha arribat!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑