Estrenem tauletes digitals

Aquest curs, a petició de l’escola, hem comprat unes tauletes digitals per als nostres fills i filles. Són molt destacables els avantatges pel que fa a l’ús de les tauletes digitals: l’accés ràpid a fonts d’informació a la xarxa d’Internet, la facilitat per al seu transport i el fet de ser un material amb moltes possibilitats d’ús que facilita la realització d’activitats d’aprenentatge diferents. A més, és un material que convida a aplicar metodologies centrades en l’alumne i en la seva autonomia, i a atendre a la diversitat i els diferents ritmes d’aprenentatge.

Un dels treballs de les competències digitals rau en l’ús dels entorns col·laboratius, recerca d’apps,…

Comencem les nostres tasques amb l’aprenentatge de les matemàtiques amb la utilització de la plataforma INNOVAMAT. La nostra escola forma part d’un projecte d’implantació d’aquest nou mètode d’aprenentatge de les matemàtiques.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑