Casals d’estiu 2019

Coneixem en detall la proposta de Polaris Lleure

El centre d’interès que proposem és “Descobreix l’Univers amb el Petit Príncep”, un fil conductor que pretén ser una eina educativa de primer ordre per a que nens i joves aprenguin i coneguin, a través del meravellós món creat per Antoine de Saint-Exupéry, la immensitat de l’Univers, tot gaudint d’uns dies replens de diversió, il·lusió i creativitat. 

Proposem un casal d’estiu ple d’activitats lúdiques adaptades a les diferents edats, on els participants gaudiran, amb l’ajuda de diferents personatges, d’un viatge a través de l’Univers.  Aquests personatges aniran guiant, setmana darrera setmana, en el coneixement i aprenentatge de l’Univers, proposant activitats (Planetari, mural del Sistema Solar,…) manualitats (construeix el teu planeta, creació de coets, titella del Petit Príncep,..) i diferents jocs (Joc de l’Univers, gimcana,…) als nens i joves del casal, com sortides temàtiques (Museu de la ciència, Parc Francesc Macià,…), tot desenvolupant la seva imaginació i les seves capacitats psicomotores.

  • Els objectius del centre d’interès són els següents:
  • Conèixer l’Univers i el Sistema Solar
  • Potenciar la creativitat, la imaginació i el desenvolupament de l’infant
  • Conscienciar als infants de la importància de cuidar el nostre planeta
  • Desenvolupar diferents capacitats de forma autònoma
  • Potenciar el treball en equip, la relació entre iguals i l’autonomia. 

El Casal “Descobreix l’Univers amb el Petit Príncep” està estructurat en cinc setmanes temàtiques. Cada setmana rebrem una carta del Petit Príncep demanant-nos ajuda per tal de cercar la seva estimada Rosa, que no sap on l’ha deixat. Però no estarem sols! Cada inici de setmana rebrem la visita d’un personatge diferent, que ens guiarà en aquesta gran Aventura!! Personatges tals com l’Aviador, l’Encenedor de fanals, el Guardaagulles, la guineu o l’Home ocupat de coses serioses ens visitaran per tal de donar-nos un cop de mà, ajudant-nos a cercar la Rosa i ensenyant-nos mil i un secrets de l’Univers. Cada setmana hauran de conèixer una part de l’Univers, descobrint, aprenent, però sempre divertint-se.

Al final de cada setmana, els infants es trobaran amb una peça d’un gran puzzle o trencaclosques. L’última setmana, quan es trobin amb l’última peça, podran endevinar on s’ha deixat el Petit Príncep la seva estimada Rosa. Quan l’hàgim trobat, haurem d’enviar-la al seu asteroide amb un coet “especial”!!

A Polaris Lleure hem dissenyat tot un seguit d’activitats per fer del Casal d’estiu un espai de lleure i divertiment amb un alt contingut educatiu, emocional i personal.

Cada setmana temàtica tindrà les seves activitats i sortides específiques. El contingut i la metodologia de les activitats, tallers i manualitats s’adaptaran a les edats dels participants, és a dir, que la programació i les activitats d’infantil no seran exactament les mateixes que les de la resta de cicles.

Us deixem dos PDF amb més informació:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑