Inscripció servei d’acollida 2019

L’AMPA, amb la voluntat d’ajudar-vos en el vostre dia a dia i de facilitar la conciliació laboral i familiar, hem organitzat el servei d’acollida matinal per atendre els infants que ho necessitin.

Aquest servei començarà el 12 de setembre, i serà de 8.00 a 8.30 h del matí. Per tal de fer-lo viable, requerim un mínim de 15 usuaris diaris, és per això que us adjuntem el full d’inscripció que podeu retornar via bústia de l’AMPA o via correu electrònic a menjador.torredelallebre@camposestela.com ceiptorredelallebre@camposestela.com

Començarem el servei el dia 12 de setembre i, en cas que no fos viable, ens posarem en contacte amb vosaltres al correu electrònic que ens deixeu.

Molt agraïts per la vostra confiança, rebeu una salutació, i bon estiu!!

3 thoughts on “Inscripció servei d’acollida 2019

Add yours

  1. Bona tarda, em podeu facilitar el full d’inscripció a l’Ampa i l’import a pagar per aquest curs. Gràcies. ________________________________ De: AMPA Torre de la Llebre Enviado: miércoles, 24 de julio de 2019 7:36:03 Para: s_alma_7@hotmail.com Asunto: [Entrada nova] Inscripció servei d’acollida

    AMPA posted: ” L’AMPA i Campos Estela, amb la voluntat d’ajudar-vos en el vostre dia a dia i de facilitar la vostra conciliació laboral i familiar, hem acordat organitzar el servei d’acollida matinal per atendre els infants que ho necessitin. Aquest servei començarà”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑