Casal setembre 2019

Us fem arribar la informació i la fitxa d’inscripció pel casal de setembre de 2019 per tal que us pugueu apuntar durant aquesta setmana. Podeu entregar la fitxa, pagament i documentació (documentació només si no heu realitzat casal al juny-juliol amb nosaltres) durant aquesta última setmana de casal d’estiu a la Cristina (coordinadora del casal) o a aquest correu electrònic info@polarislleure.cat. Us agrairíem que ens contesteu també en cas de que NO estigueu interessats per tal d’estudiar la viabilitat del mateix durant aquesta setmana.

Us deixem dos PDF amb més informació:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑