Taller perspectiva gènere per famílies

Benvolgudes famílies, com sabeu està en marxa a la nostra escola el projecte de coeducació Peripècies de la Convivència a càrrec de la cooperativa Espai Coneix. La coeducació és una metodologia educativa que té com a objectiu fer disminuir tant com sigui possible els efectes i conseqüències d’una educació sexista sobre els nens i les nenes

En el marc de les activitats que s’estan duent a terme, el proper dia 29 de novembre es realitzarà un taller per a famílies.

Us animem a que us inscriviu i que hi participeu. És important que la feina que estan fent les mestres i l’alumnat tingui continuïtat a casa nostra, de forma que l’abast del projecte sigui integral.

El format de l’activitat (taller) fa necessària la inscripció per poder definir les activitats que es realitzaran de forma acurada per a que el seu desenvolupament sigui amè i dinàmic. Per aquest motiu la inscripció es tancarà el 25 de novembre.

Recordeu que tindrem servei de canguratge gratuït per a les famílies sòcies i per a les no sòcies tindrà un cost de 3€; per el bon funcionament del servei tots els infants hauran de presentar-se acompanyats d’un adult per a fer-ne ús, en cas contrari no podran entrar. Es prega portar l’import just a les famílies no sòcies.

Formulari inscripció

Comissió mixta de perspectiva de gènere de l’AMPA

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑