Dia Internacional per l’eliminació de la violència contra les dones

El 25 de novembre de cada any és el dia marcat com el “Dia Internacional per l’eliminació de la violència contra les dones”. Aquest és un dia per reivindicar la igualtat d’oportunitats entre dones i homes. També és un dia més per conscienciar-nos, sensibilitzar-nos i visibilitzar les diferents violències vers la dona per l’únic fet de ser-ho.

Fent comunitat educativa contra totes aquestes violències estructurals, culturals i visibles podrem avançar cap a un horitzó sa i saludable en les nostres relacions. Des del projecte de coeducació “Peripècies de la convivència” facilitat per la cooperativa Espai Coneix i impulsat per la comissió mixta de perspectiva de gènere de l’escola volem posar en valor la motivació i implicació en el projecte de gènere de tota la comunitat educativa: claustre, famílies, equip de monitoratge i alumnat.

“La utopia està en l’horitzó. Camino dues passes, ella s’allunya dues passes i l’horitzó s’allunya dues passes més enllà. Aleshores, per a què serveix la utopia? Per això, serveix per caminar”. E. Galeano.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑