Presentació de contes i llibres amb perspectiva de gènere

Us convidem a participar d’una activitat emmarcada en el 8 de març que organitzem les comissions mixtes de biblioteca i gènere.

El proper divendres 6 de març de 16 a 17h a la biblioteca de l’escola es farà una presentació de contes i llibres feministes i amb perspectiva de gènere. Aquesta presentació anirà a càrrec de la llibretera Montse Marcet, de la llibreria rubinenca Lectors al Tren (www.lectorsaltren.cat).

Com que la presentació va destinada a persones adultes, l’AMPA, amb l’objectiu que tothom que ho desitgi hi pugui assistir, facilitarà monitoratge gratuït a les famílies sòcies. Les famílies no sòcies poden demanar el canguratge pagant 3€ per infant (si us plau porteu l’import just).

Finalment, com que l’aforament de la biblioteca és limitat (20 persones) i també perquè cal saber quantes famílies necessitaran canguratge, cal que qui hi vulgui assistir es registri abans del 5 de març a través del següent formulari https://forms.gle/XHBfqU1NaWXBnYoi7 (no trigareu més de 30 segons).

Us hi esperem!

Foto: Designed by Jannoon028 / Freepik

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑