Tot anirà bé!

Estem vivint dies estranys, dies d’incertesa que són difícils per a les famílies amb fills i filles que han de conviure a casa sense la possibilitat de sortir. Tradicionalment, quan s’ha produït una circumstància excepcional amb afectació a la quotidianitat de la societat, han estat les dones les que han assumit el rol de cuidadores; netejar, cuinar, “entretenir” a les criatures…

Des de la comissió de gènere no volem deixar passar aquesta situació d’excepcionalitat per encoratjar-vos a predicar amb l’exemple. A que us organitzeu, cadascú dintre de les seves possibilitats, i repartiu les tasques i el temps. Que en feu partícips a nens i nenes de la corresponsabilitat en les feines més feixugues de la casa, i sobretot que gaudim d’estar junta tota la família. Perquè el dia a dia moltes vegades se’ns menja, aprofitem aquests dies de convivència. Rentem, cuinem, juguem, estimem en família i fem del confinament una oportunitat per a demostrar als nostres fills i filles que a casa vivim i participem de la coeducació i la corresponsabilitat.

Molta força i ànims a tothom!!!!!!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑