Peripècies de la convivència

Benvolgudes famílies, com sabeu el curs passat es va iniciar un projecte de coeducació impulsat per la Comissió de Gènere de l’AMPA anomenat Peripècies de la Convivència. La cooperativa encarregada de desplegar-lo és Espai Coneix.

Espai Coneix ha elaborat una breu guia didàctica on trobareu el resum de les accions fetes a tot el centre i unes propostes de línies estratègiques per tal de donar-li continuïtat. A més, al final de tot trobareu links a diferents recursos per poder treballar aquestes temàtiques.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑