Plataforma per la jornada contínua

La jornada contínua és una qüestió que genera controvèrsia en diferents estament i que de forma cíclica genera un fort debat en les famílies.

A Catalunya el Departament té en funcionament un pla pilot de jornada contínua a 25 escoles catalanes, del qual existeix un informe positiu, elaborat pel propi Departament d’Educació.

En aquest context neix la plataforma per la jornada contínua; un col·lectiu de famílies de Catalunya que treballen amb l’objectiu de promoure un sondeig per conèixer l’opinió de les famílies en referència a la jornada continua i, en última instància i si les famílies s’hi adhereixen de forma majoritària, realitzar accions de caràcter reivindicatiu en diferents àmbits per aconseguir un canvi legislatiu que permeti la implantació de la jornada continua.

La organització és la següent: tenim un grup de WhatsApp general de Catalunya del qual pengen els grups municipals que, igualment, tenen subgrups pertanyents a cada escola. És així com es crea el grup Jornada Continua Torre de la Llebre i de forma simultània es crea una comissió de l’AMPA amb l’objectiu d’establir un canal de comunicació per a informar sobre aquesta temàtica, aportar dades, debatre i realitzar un sondeig per saber quina és la posició de les famílies de la Torre de la Llebre al respecte per, en funció del resultat, prendre les decisions pertinents de forma consensuada.

Des del grup de WhatsApp és realitzarà difusió de la informació que arriba des de la Plataforma i es resoldran els dubtes i qüestions que es plantegin. Actualment la comissió està formada per el Sebas Fuentes i la Cristina Llobet.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑