Ordinadors i nova Comissió mixta d’informàtica

Des de fa unes setmanes, tant el professorat com l’alumnat estan fent ús d’aquests ordinadors que vam adquirir des de l’AMPA.

L’alumnat fa servir aquests equips per buscar informació sobre els temes que es tracten a classe i per treballar amb aplicacions d’EDU365. D’altra banda, amb aquests ordinadors també es fan servir altres eines informàtiques com Word, PowerPoint, Classroom, Kahoot, així com accedir al seu correu personal de l’escola.

El professorat fa servir aquests ordinadors per fer claustres a través de Meet, realitzar entrevistes amb les famílies (ja que enguany no poden ser presencials) o teletreballar quan alguna classe està confinada.

Us deixem un parell de fotos cedides per l’escola:

Gràcies a inversió econòmica de l’AMPA, els alumnes també podran assolir millor les competències digitals a l’escola de cara a possibles confinaments futurs.

Aprofitem l’ocasió per informar-vos de la darrera creació de la comissió mixta d’informàtica, de la qual també hi formen part membres de l’escola. Properament crearem una secció a la web on informarem dels objectius que aquesta comissió voldria assolir durant aquest curs.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑