JA TENIM NOU APARCAMENT DE BICIS I PATINETS!!!

La Comissió de Pati hem organitzat una jornada de treball aquest diumenge 6 de desembre per tal de crear un nou espai d’aparcament de bicicletes i patinets, i engrescar-vos a tots a que feu servir aquest mitjà de transport net, ecològic, sostenible i sa.

També hem fet una intervenció a la cuineta del pati d’infantil, hem reparat la tanca i hem completat la cuineta amb una altra aigüera, les aixetes, els fogons, així que ja ha quedat llesta perquè les petites i petits de l’escola experimentin amb el joc simbòlic que tant els agrada.

Us animem a totes i a tots a venir en 🚲 o 🛴 a l’escola i que aquest nou espai prengui vida!!! 🎉🎉🎉

Comissió-mixta de Pati (AMPA i docents)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑