Estrenem taules i cadires a P3

Els més petits i petites de l’escola estan entusiasmats i entusiasmades amb les noves taules i cadires que han arribat a la classe de Les Marietes ! Quina sorpresa van tenir quan les van veure! De seguida es van animar a fer el canvi de mobles i, entre tots i totes, van traslladar l’anterior mobiliari fora de l’aula i hi van col·locar les taules i cadires noves.
El fet que les taules siguin plegables i tinguin rodes permet moure-les fàcilment per arrambar-les en un lloc de l’aula. Gràcies a això, l’espai de la classe s’ha transformat en un espai polivalent. A més de fer-lo servir per a activitats en què són necessàries taules i cadires (esmorzar, dibuixar…), es converteix en una zona àmplia, lliure de mobiliari, on poder jugar còmodament o dansar, entre d’altres activitats. Pel que fa a les cadires, contribueixen a afavorir l’autonomia dels nens i nenes perquè són lleugeres i fàcils d’agafar i transportar.

La compra de taules i cadires és una de les iniciatives aprovades a l’assemblea econòmica del curs 2020-21.

Fotos cedides per l’escola:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑