Reflexions i propostes sobre la perspectiva de gènere a l’AMPA i al claustre escolar

Benvolgudes famílies, com sabeu el curs 2019-20 es va iniciar un projecte de coeducació impulsat per la Comissió de Gènere de l’AMPA anomenat Peripècies de la Convivència. La cooperativa encarregada de desplegar-lo és Espai Coneix.

El novembre passat representants de les comissions i de la junta de l’AMPA van participar en dues sessions de treball dinamitzades per Espai Coneix amb l’objectiu principal de generar diàleg sobre la incorporació de la perspectiva de gènere des de les funcions de les comissions. El document que podeu descarregar aquí resumeix les reflexions i propostes fruit d’aquestes sessions.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑