Noves tauletes digitals

Fotos cedides per l’escola

Aquest curs, a petició de l’escola, hem comprat unes tauletes digitals per a les nostres filles i fills. Són molt destacables els avantatges pel que fa a l’ús d’aquestes tauletes: l’accés ràpid a fonts d’informació a la xarxa d’Internet, la facilitat per al seu transport i el fet de ser un material amb moltes possibilitats d’ús que facilita la realització d’activitats d’aprenentatge diferents. A més, és un material que convida a aplicar metodologies centrades en l’alumne i en la seva autonomia, i a atendre a la diversitat i els diferents ritmes d’aprenentatge.

Un dels treballs de les competències digitals rau en l’ús dels entorns col·laboratius, recerca d’apps, etc.

Amb aquestes tauletes digitals, es podrà reforçar l’aprenentatge de les matemàtiques gràcies a la utilització de la plataforma INNOVAMAT. D’altra banda, i concretament dins la matèria de medi, l’alumnat realitzarà exercicis tipus test mitjançant l’ús de l’aplicatiu Kahoot.

La compra de tauletes digitals és una de les iniciatives aprovades a l’assemblea econòmica de l’AMPA del curs 2020-21.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑