Xerrades sobre l’ús de les pantalles

Durant el mes de novembre, l’alumnat de 5è i 6è ha participat en unes xerrades-taller subvencionades per l’AFA. S’han fet tres sessions on s’han parlat aspectes importants com ara: fer un bon ús de les pantalles, el temps que se’ls hi dedica, els pros i contres de les xarxes socials, com comunicar-se fent servir la xarxa…

Els nens i nenes han reflexionat sobre aspectes rellevants a tenir en compte quan es fa ús de les pantalles amb la família i les amistats. També han vist que es pot treure profit fent-ne un bon ús com ara fer un treball per l’escola o una videoconferència amb una persona de la família o amic/ga llunyà.

Aquestes xerrades i reflexions sobre l’ús de les tecnologies faciliten els processos de consciència, elecció i responsabilitat. S’ha de ser conscient de l’ús final de les pantalles per prendre una decisió raonable i responsable. I no ens oblidem que les famílies tenim una bona part de responsabilitat ajudant i col·laborant amb els nens i nenes en aquestes reflexions i decisions.

Les tecnologies han vingut per quedar-se i és important que formin part de l’aprenentatge continu de l’escola.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑