L’AMPA de Torre de la Llebre ja és AFA!

L’anterior terme AMPA (Associació de Mares i Pares d’Alumnes) evoluciona a AFA (Associació de Famílies d’Alumnes) que tot i mantenir les mateixes funcions conté un gran canvi per tal de ser més inclusiu. I és que vol incloure a totes les persones que formen una família sense fer cap distinció, promovent una igualtat absoluta.

Aquesta és la nova adreça web: afatorredelallebre.cat

Recordar algunes de les importants tasques que realitza l’AFA com ara col·laborar en les diferents activitats educatives de l’escola, promoure la participació de les famílies en el centre escoltar, treballar conjuntament amb els professors del centre per assegurar el bon funcionament del mateix, gestionar i organitzar el menjador escolar, organitzar activitats formatives com ara xerrades i tallers, organitzar activitats com festes, biblioteca, etc.

Podeu revisar l’acta de l’assemblea on es va fer la votació del canvi de nom, així com els nous estatus a la web de l’AFA Torre de la Llebre:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑