Veniu a la rua de carnestoltes amb la Mary Poppins!

La Torre de la Llebre es transforma en un trosset de Londres per celebrar el carnaval de Rubí de la manera més especial. Amb la temàtica de la pel·lícula de Mary Poppins, hem construït l’skyline de la ciutat amb l’esforç i col·laboració de totes les famílies de l’escola, i el resultat és impressionant.

La rua de carnestoltes serà un espectacle únic i inoblidable, amb les famílies vestides com els seus personatges favorits de la pel·lícula, desfilant pels carrers de Rubí amb les seves disfresses colorides i els seus personatges més divertits. La música alegre i animada ens acompanyarà mentre cantem i ballem al so de les melodies de Mary Poppins, i el riure, l’amor i la diversió seran els ingredients perfectes per a una tarda inoblidable.

A més, l’skyline de Londres que hem construït serà l’escenari perfecte per a la rua i els carrers de Rubí es convertiran en un lloc màgic ple de color, música i diversió. La rua de carnaval serà una mostra més de com la música, l’art i la cultura poden unir la comunitat i crear moments especials que quedaran gravats a la memòria per sempre.

Esperem que aquesta rua de carnestoltes sigui només el primer pas en un camí ple de més aventures i experiències meravelloses per a tots els alumnes de la Torre de la Llebre, i una mostra més de com la col·laboració i l’esforç en equip poden aconseguir resultats impressionants. Visca el carnaval, visca Mary Poppins, visca Rubí i visca La Torre de la Llebre!

Us esperem a totes i tots el dissabte 18 a les18h a la plaça Pearson.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑