Vinils per la coeducació i la convivència

Hola famílies!
Des de la comissió de gènere de l’AFA volem compartir amb vosaltres que el passat divendres vam col·locar per tota l’escola els vinils de frases de bon tracte i convivència. Aquestes frases es van elaborar fa un temps en uns tallers organitzats per la cooperativa Espai Coneix. L’objectiu d’aquests tallers va ser treballar, curs per curs, la reflexió sobre el que pels infants era el bon tracte i la bona convivència a l’escola. D’aquests tallers en van sortir força idees. Cada curs va votar la frase que desitjaven veure transformada en vinil i ara, per fi, ja les tenim a diferents zones de l’escola. Desitgem que les gaudiu quan les veieu i, si us ve de gust, que en parleu amb els vostres fills i filles.
Volem agrair des de la comissió l’ajuda que vam rebre de la Cristina, la Nerea i la Nuri per a la col·locació de vinils i a tots els nens i nenes i mestres que han fet possible aquest projecte!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑