Sol·licitud del IBAN

Com ja sabeu, els números de compte van deixar de tenir validesa l’ 1 de febrer del 2014. Per això, us demanem el vostre número IBAN. Preguem a totes les famílies sòcies de l’AMPA o que vulguin fer-se’n que ens envieu el vostre número IBAN abans del 7 de novembre, tot emplenant la nova inscripció que podeu descarregar fent click a aquest enllaç Full inscripció AMPA o al arxiu de documents. Podeu enviar-nos aquesta informació per correu electrònic o bé mitjançant la bústia de l’AMPA.

A les famílies a que no ens faciliteu les vostres dades, no us podrem passar els rebuts i entendrem que no voleu ser sòcies de l’AMPA. Si ho desitgeu, també us podeu posar en contacte amb nosaltres per a comentar altres formes de pagament.

Us recordem que els pares i les mares de l’escola Torre de la Llebre estem associats amb l’objectiu principal de treballar per a la millora de la qualitat de l’educació dels nostres fills i filles. Col·laborem amb la Direcció i l’equip docent del centre, des de la convicció que el fet de tenir una AMPA cohesionada i participativa és clau per al bon funcionament de l’escola. A més, el fet de ser sòcies, comportarà un seguit de descomptes i avantatges per a les famílies en aspectes com la compra del material escolar, la quota per al reciclatge de llibres, el preu de les activitats extraescolars i el servei de cangur, entre d’altres.

Us convidem a totes les famílies a unir-vos i a participar en l’associació!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑